Gyakori fájdalmak

Az alábbi fájdalmak igen gyakoriak, tudjon meg többet az egyes fájdalmakról  és jellemzőikről.

Tippek fájdalomcsillapításra

Fontos, hogy kitapasztaljuk, milyen módszerek és megoldások segítenek csillapítani fájdalmainkat.

Alvás, pihenés, kikapcsolódás

Lazuljunk el, próbáljuk megnyújtani hát- és nyakizmainkat annak érdekében, hogy a feszültség enyhüljön testünkben, ezáltal csökkenhet a fájdalom! A pihenés és egy kiadós alvás segíthet enyhíteni a fejfájást.

Mozgás

A testmozgás élénkítő hatása, a pulzusszám és a véroxigénszint növekedése jótékonyan hat a közérzetünkre. Az intenzív edzéstől a sétán át a jógáig, bármi beválhat, csak figyeljünk testünk jelzéseire!

Nyugalom és csend

Próbáljunk pihenni elsötétített, csendes szobában! Különösen migrénes fejfájásnál fontos, hogy kizárjuk az erős zajokat, zavaró fényeket! Figyeljünk arra, hogy mindig friss legyen a levegő, szellő ztessünk gyakran!

Gyógyszeres fájdalomcsillapítás

Az Algopyrin tabletta erős fájdalomcsillapító hatású gyógyszer, amely rövid időn belül kifejti hatását. Alkalmazzuk szükség esetén az előírt mennyiségben!

Kiváltó okok

Ismerje meg a fájdalmat kiváltó külső és belső okokat, valamint hogy mit tehet a megelőzésük érdekében!

Láz

38-39-40 Celsius fok? Mikor beszélünk lázról? Érdemes várni, vagy egyből csillapítani kell? Tájékozódjon, hogy mit érdemes tudni a lázról, a kezeléséről, a kiváltó okokról és veszélyeiről!

Miért az Algopyrin: Profi megoldás fájdalomcsillapításra.

Az Algopyrin már generációk óta a láz- és fájdalomcsillapítás bevált eszköze, a magyar házipatikák állandó, megkerülhetetlen része*

*IQVIA FULL WHS, 2020. április és 2021 március közötti időszakban, doboz és értékbeni forgalom alapján.