A fájdalom gyakori kiváltó okai

Tippek fájdalomcsillapításra

Fontos, hogy kitapasztaljuk, milyen módszerek és megoldások segítenek csillapítani fájdalmainkat.

Alvás, pihenés, kikapcsolódás

Lazuljunk el, próbáljuk megnyújtani hát- és nyakizmainkat annak érdekében, hogy a feszültség enyhüljön testünkben, ezáltal csökkenhet a fájdalom! A pihenés és egy kiadós alvás segíthet enyhíteni a fejfájást.

Mozgás

A testmozgás élénkítő hatása, a pulzusszám és a véroxigénszint növekedése jótékonyan hat a közérzetünkre. Az intenzív edzéstől a sétán át a jógáig, bármi beválhat, csak figyeljünk testünk jelzéseire!

Nyugalom és csend

Próbáljunk pihenni elsötétített, csendes szobában! Különösen migrénes fejfájásnál fontos, hogy kizárjuk az erős zajokat, zavaró fényeket! Figyeljünk arra, hogy mindig friss legyen a levegő, szellő ztessünk gyakran!

Gyógyszeres fájdalomcsillapítás

Az Algopyrin tabletta erős fájdalomcsillapító hatású gyógyszer, amely rövid időn belül kifejti hatását. Alkalmazzuk szükség esetén az előírt mennyiségben!

Gyakori fájdalmak

Sokféle fájdalom létezik, de egy dologban megegyeznek: szörnyen kellemetlenek és befolyásolhatnak minket a mindennapi tevékenységeink során, ezért a fájdalmat csillapítani kell. Ismerje meg a különböző fájdalmakat és azt is, hogy mit tehet ellenük!

TUDJON MEG TÖBBET

Miért az Algopyrin: Profi megoldás fájdalomcsillapításra.

Az Algopyrin már generációk óta a láz- és fájdalomcsillapítás bevált eszköze, a magyar házipatikák állandó, megkerülhetetlen része*

TOVÁBB A TERMÉKRE

*IQVIA Pharmatrend Sell-out adatok alapján 2022. január-december időszakban az Algopyrin a legtöbbet eladott fájdalomcsillapító készítmény doboz és értékbeni forgalom alapján (OTC piacon)

OPELLA HEALTHCARE COMMERCIAL KFT.
1138 Budapest, Váci út 133. „E” épület, 3. emelet - Telefon: (+36 1) 505 0050
Gyógyszer- és egyéb termékinformáció: (+36 1) 505 0055 - Web: www.sanofi.hu
MAT-HU-2301146(2023.09.20)

Az Algopyrin tabletta és az Algopyrin Neo filmtabletta metamizol-nátrium tartalmú, vény nélkül kapható gyógyszerek.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!