Így kerüld el a fesztiválbetegséget

Itt a nyár és vele együtt megérkezett a fesztiválszezon is! Az egymást érő, jobbnál jobb, többnapos bulik azonban próbára teszik a szervezetünket. Lehetsz akármilyen fiatal és fitt, az egész napos pörgés, a kevés alvás, a poros és szeles környezet miatt megterhelt légutak és nyálkahártyák, valamint a dehidratáltság és a csökkent higiéniájú életmód még a legacélosabb immunrendszert is kikezdheti.

Nézd meg, mik a fesztiválbetegség gyakori okai, tünetei, mire figyelj, és hogyan készítsd fel az immunrendszered az igénybevételre! Tippjeinket csokorba szedtük az alábbi cikkben: ha elkerülnéd a fesztiválbetegségeket, olvass tovább!

TOVÁBB OLVASOK

6 tipp a gondtalan nyaraláshoz

Te is megtervezed az utazásodat, a költségvetésedet vagy a programjaidat, ha nyaralni indulsz? Hát persze! Hiszen ki szeretne vakon elindulni és rábízni magát a véletlenre? Így gondolj az egészségedre is, hiszen nincs annál szomorúbb, mint amikor egy nem várt betegség vagy rosszullét tönkreteszi a várva várt utazást.

Nézd meg, hogyan készülhetsz fel a nyaralásra egészségügyi szempontból, mire figyelj a napon, a vízparton, és mit vigyél magaddal, hogy ne érjen meglepetés! Ha szeretnél biztonságosan utazni és csodás élményekkel hazatérni, olvass tovább!

TOVÁBB OLVASOK

Hogyan védekezzünk a napégés, trópusi betegségek és rovarcsípések ellen

Ma már szinte bárhová eljuthatunk a világon különösebb akadály nélkül, viszonylag rövid idő alatt. A lehetőségek és a megfizethető jegyárak miatt olyan távoli helyek is elérhetővé váltak a turisták számára, amik eddig nem. Ugyanakkor a globális felmelegedés is felborította az eddigi világrendet, és Európában is megjelentek a trópusi betegségek.

Nézd meg, mire figyelj a leginkább nyáron, és mit tegyél, ha trópusi betegséggel találkozol! Ha szeretnéd bővíteni a tudásodat, hogy ne érjen meglepetésként egy-egy furcsa rovarcsípés, vagy kellemetlen tünet, akkor olvass tovább!

TOVÁBB OLVASOK

5 tipp a láz gyors és hatékony csillapításához

A láz leginkább az őszi-téli időszak gyakori tünete. Mégis sok esetben védekezik a szervezetünk a testhőmérséklet megemelésével, így nyáron is éppúgy lehetünk lázasak, mint a hideg időszakban. A melegben testünknek még több folyadékra van szüksége, ami láz esetén kritikusan fontos. Legyél tehát a nyaralás alatt is éppolyan felkészült a lázcsillapításban, mint otthon influenzajárvány idején!

Nézd meg a természetes és gyógyszerészeti megoldásokat, amelyek segíthetnek a megemelkedett testhő enyhítésében! Ha szeretnéd megtudni a hatékony lázcsillapítás 5 kiemelt tippjét, akkor olvass tovább!

TOVÁBB OLVASOK

Miért az Algopyrin?

Az Algopyrin már generációk óta a láz- és fájdalomcsillapítás bevált eszköze, a magyar házipatikák állandó, megkerülhetetlen része*. Ráadásul most a 30 db-os családi** kiszereléssel akár 30%-ot*** spórolhat

TOVÁBB A TERMÉKRE

Hol kapható?

Nézze meg, hol tudja beszerezni Magyarország piacvezető, vény nélkül kapható láz- és fájdalomcsillapítóját!*

Megnézem a térképen

**15 éves kortól adható
***Az IQVIA Pharmatrend Sell-out adatok alapján 2022. január-december, és 2023. első és hetedik hete közötti időszakban a 30 darabos vs. 10 darabos kiszerelés a tablettára vetített, IQVIA tranzakciós átlagár vonatkozásában

*IQVIA Pharmatrend Sell-out adatok alapján 2022. január-december időszakban az Algopyrin a legtöbbet eladott fájdalomcsillapító készítmény doboz és értékbeni forgalom alapján (OTC piacon)

OPELLA HEALTHCARE COMMERCIAL KFT.
1138 Budapest, Váci út 133. „E” épület, 3. emelet - Telefon: (+36 1) 505 0050
Gyógyszer- és egyéb termékinformáció: (+36 1) 505 0055 - Web: www.sanofi.hu
MAT-HU-2300850 (2023.07.14.)

Az Algopyrin tabletta és az Algopyrin Neo filmtabletta metamizol-nátrium tartalmú, vény nélkül kapható gyógyszerek.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!